Om oss

Viggo Wahl Pedersen AS er datterselskap til Høiax AS.
I tillegg til lekkasjestoppere, produserer vi vannledningstinere og behandling mot innvendige avleiringer.
Høiax distribuerer og lagerfører Viwa-produktene.
AdobeStock_222787395_

Historien


Firmaet Viggo Wahl Pedersen AS ble grunnlagt av Rørleggermesteren Viggo Wahl Pedersen som har utviklet og produsert lekkasjestoppere siden tidlig 1980-tallet.
Rørleggermester Viggo Wahl Pedersen  har jaktet nye oppfinnelser hele livet. For mange er han regnet som bransjens «Petter Smart».

Viwa Watersafe lekkasjestopper er et system med sensorer og magnetventil med innebygd autotest for overvåking og sikring av vannsystemene i bygg.

Ny daglig leder for Viggo Wahl Pedersen AS


Lasse Rypdal er daglig leder hos Viggo Wahl Pedersen AS. 
Han er veldig bevisst på å videreføre merkevaren Viggo Wahl Pedersen AS og alle gode kvaliteter selskapet står for. Litt av suksessen har vært den lokale forankringen, derfor skal vi fortsatt ha basen og produksjonen i Norge. At det aller meste av komponentene også kommer fra norske produsenter, er særegent i dag, og noe vi ønsker å beholde.

 Lasse Rypdal: "Suksessformelen  til Viggo Wahl Pedersen AS er å skreddersy produkter til prosjekter, handle lokalt, direktesalg og tett dialog med rørleggerne osv.
Dette skal bli noe markedet fortsetter å sette pris på, og vi skal utgjøre en forskjell for enda flere kunder når det gjelder vannskadesikkerhet".


Viggo Wahl Pedersen 

Etter at Høiax AS ble majoritetseier i september i 2020 er det gjort endringer i drift og produksjon. Programmering, montasje og pakking skjer i nå hos Høiax i Fredrikstad. Komponentene leveres stort sett av norske underleverandører.

Lekkasjestopperne sendes ut til hele landet, og benyttes også i prefabrikkerte baderomskabiner fra utlandet. Men først og fremst er VIWA-kundene norske rørleggerbedrifter.


 

.
Oppdatert